Het is mij een voorrecht om enkele woorden tot u allen te mogen richten in deze nieuwsbrief. De open communicatie tussen ons is noodzakelijk om onze verbondenheid te verdiepen en sterker te maken. We bidden en hopen dat u allen niet de moed verliest in het wondermooie werk van de zending. Dat de Heer u allen hiervoor mag blijven zegenen.
Met veel plezier wil ik u, broeders en zusters, informeren over het huwelijk van onze oudste dochter, Nokubonga. Ik hoop dat u zich haar zult herinneren van het stukje over het paasfeest in Umbumbulu dat met foto stond in Mayibongwe. De trouwdag was op 29 juni 2013. Ze is getrouwd met Mthobisi Ngcobo die ook lid is van onze gemeente in eNdaleni.
Ik heb ook een droevig bericht te melden. Ik wil u broeders en zusters om de familie van Richard Ngoza te gedenken in uw gebeden na zijn overlijden. Richard is de zoon van late Robert Ngoza. Richard Ngoza heeft ruim 22 jaar mogen werken als evangelist in Nqutu, Vryheid samen met ds. T.J. Baron. Hij lied zijn vrouw en 3 kinderen achter.
We bidden u Gods zegen toe

Ds. S.Z. Phungula