Wij groeten u allen in de naam van onze Heer Jezus Christus en hopen dat het u goed gaat, zoals het met ons goed gaat in Zuid Afrika. We willen u allen danken voor uw ondersteuning en gebeden, die het ons tot een groot verschil maken.
We hebben afgelopen jaar vele zegeningen mogen ontvangen. In juli 2012 zijn Nompumelelo Sithole en Vusi Mkhize gezegend tijdens hun huwelijks feest in Mafakathini. Op 29 september 2012 trouwden Nomusa Mtolo en Siphiwe Zondi uit eZibomvini (eMbubu). Tot slot trouwden Gugu Ngubane and Sipho Makhathini op  15 juni 2013. We bidden dat God de jonge echtparen wil zegenen en hen sterk wil maken met hun familie.
We hebben ook helaas te vertellen dat Siphiwe Zondi in december 2012 overleden is en zijn vrouw na 3 maanden huwelijk alleen achter moest laten. We vragen U voor Nomusa te bidden om kracht en Gods nabijheid.
Dank u allen voor uw hulp voor MAHOBAC voedsel en kinderopvangproject. Het is ons tot grote steun. Moge God u allen zegenen. Broeders en Zusters we hebben uw gebeden en financiële steun nodig in het werk dat we mogen doen in dienst van God.
We wensen u allen Gods zegen toe en groeten u van uit Zuid Afrika.

Ds. J.P. Sithole